Tandarts Maas

Nieuwstraat 59
6021 HR Budel

tel+31 (0)495 – 58 58 58
mob+31 (0)6 – 16 52 66 77
e-mailinfo@tandartsmaas.nl
Bel Tandarts Maas
0495 - 58 58 58 (Bereikbaar tot 12.00 uur)
Spoed in de middag?
Maandag t/m donderdag bereikbaar tussen 12.00 - 17.00 uur:
06 16 52 66 77
Spoed
Klachten

Klacht

Niet tevreden? Meldt het ons.

Bent u ontevreden over de bejegening, behandeling of rekening? Graag horen wij dit van u en het liefst zo snel mogelijk. Dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Er kan verder uitleg gegeven waarom er op een bepaalde manier gehandeld is en waarom een bepaalde code gedeclareerd is.

Mochten we er samen niet uit komen, kunt u terecht bij het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP). De praktijk van Tandarts Maas is aangesloten bij de KNMT. De KNMT is de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland. Het TIP is opgericht door de KNMT en is er om patiënten van onafhankelijke informatie te voorzien over de mondzorg. Naast het geven van informatie kan de TIP-medewerker met u meedenken hoe u het beste met ons in gesprek kunt gaan wanneer u ontevreden bent.

Neem contact op met Tandheelkundig Informatie Punt (TIP)

Als we er dan nog niet uitkomen, kunt u eventueel een klacht indienen. Deze aanvraag voor klachtbemiddeling kunt u indienen bij de KNMT klachtenservice. Nadat u klachtbemiddeling heeft aangevraagd, neemt een klachtenfunctionaris contact met zowel u als ons op. Wanneer uw klacht niet wordt opgelost met de hulp van de klachtenfunctionaris, dan kunt u uw klacht laten beoordelen door de Geschilleninstantie Mondzorg. Deze doet een bindende uitspraak over uw klacht.

Behandelingen
Over ons
Spoed